LASKUTUSOHJELMA VERKOSSA

LASKUTUSOHJELMA VERKOSSA

Edut
Demo LUO TILI
Jo 29788 ihmistä on antanut meidän luoda, lähettää ja tulostaa laskujaan vuodesta 2008!
E-laskutus
Seuraa trendejä
Tarjous
Yllätä asiakkaasi
Proformalaskuja
Tee liiketoiminnastasi joustavaa
Kuitit
Hallitse kassavirtaasi

Inv24 luotiin vuonna 2008 täysin ilmaiseksi laskutusohjelmaksi pienelle eurooppalaiselle yritykselle. Samaan aikaan päätimme tehdä siitä avoimen projektin, jotta kaikki voisivat käyttää sitä maksutta. Inv24 suosio nousi nopeasti pienten yritysten keskuudessa ja sitä myötä saimme monia ehdotuksia ohjelmiston parantamiseen liittyen, ja päätimme ottaa pienen maksun ylimääräisistä toiminnoista, jättäen kaikki vanhat toiminnot ilmaiseksi ja täydentäen niitä täysin maksuttomilla bonuksilla. Kaikki ansaitut rahat ylimääräisistä maksullisista palveluista käytetään tämän projektin kehittämiseen, jotta laskutuksesta tulisi yhä kätevämpää!

Inv24 kohdistuu pääasiassa pienyrityksiin, jotka haluavat pitää tilinsä itsellään. Rekisteröityjen käyttäjien määrä on yli 16 000 – nämä ovat pienyritysten omistajia Euroopasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta.

Tärkeimmät tavoitteemme ovat helppokäyttöisyys, kätevyys, turvallisuus ja salassapito; yritämme siksi tehdä laskutuksesta mukavampaa kaikin tavoin. Meistä turvallisuus ja salassapito näkyvät suojaamalla tietosi, puuttumatta niihin sen enempää ja siirtämättä niitä kolmansille osapuolille. Voit olla varma, että kaikki tietosi pidetään varmassa paikassa, suojassa Euroopan lainsäädännön alla.

Inv24 review Joel Paloheimo
Bloggaaja
En unohda enää yhtäkään maksua Inv24in, henkilökohtaisen laskujärjestäjäni ansiosta.
Inv24 review Emma Honkanen
Kiinteistökehittäjä
Inv24 sopii minulle parhaiten. Olen optimoinut liikeprosessit automaattisen laskutuksen kanssa.
Inv24 review Ville Lappalainen
Nettisivujen suunnittelija
Mikään ei ole helpompaa kuin inv24-käyttö. Vain muutama klikkaus ja laskut ovat valmiita. Paras online laskutusohjelma!